Leediez

PRODUCTIETEAM

REGIE & COACHING

REGIE

Elise Huibers

Elise Huibers, ook wel bekend als Elise van Riel. In 1996 afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem (Artez). Dat is inmiddels al heel wat jaartjes geleden, maar nog steeds is Elise een jonge hond in het veld. Een duizendpoot. Ze geeft toneelles aan kinderen, jongeren en volwassenen. Schrijft, regisseert, geeft trainingen en is productieleider bij diverse evenementen. Met tomeloze energie en enthousiasme stort ze zich op al haar projecten en lessen. Haar doel? Mensen zien genieten. Op de spelvloer, maar ook in het publiek.

ZANGCOACH

Michelle Nijenhuis

Michelle Nijenhuis is afgestudeerd aan het conservatorium in Tilburg. Ze studeerde muziektheater en specialiseerde zich als vocal coach. De helft van de week is Michelle uitvoerend zangeres en actrice en de andere helft zangdocent en vocal coach. Dat ze nu bij de leediez lesgeeft past dus helemaal bij haar. Ze hoopt de Leediez niet alleen voor te bereiden op de voorstelling die komen gaat, maar ook extra zangtechniek mee te geven wat zij de rest van hun zangcarrière kunnen gebruiken.

REGIE

Sanne Nagtzaam

In 2012 is Sanne afgestudeerd aan de 'Academie voor Theater' op Fontys. Meteen na haar afstuderen mocht ze aan de slag op de FHK als theaterdocent bij het 'Conservatorium' en de 'Musical Academie'. Op het Conservatorium is ze nog steeds werkzaam en geeft daar, als ook op de ROC zang opleiding, lessen in liedinterpretatie en podiumbewustzijn. Sanne is ook een ervaren improvisatieacteur en werkt als actrice in educatieve theatervoorstelling bij oa 'Signatuur Onbekend' en 'TG PlayBack'.  Ze regisseert ook jaarlijks diverse producties met gedreven volwassen amateurs. En ze vindt het een eer om nu met de Leediez te mogen werken.

Eervolle vermelding

ZANGCOACH 2011 - 2019

Annemarie Paulusse

SCRIPT & REGIE 2011 - 2017

Marc van Amelsvoort