Leediez

PRODUCTIETEAM

REGIE & COACHING

TEKST & REGIE

Bente Konings

Bente Konings studeerde in 2019 als docerend theatermaker af aan de Academie voor Theater op Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Na haar afstuderen creëerde en regisseerde ze voorstellingen bij verschillende verenigingen. Naast haar werk als theatermaker werkt ze als schrijfster, theaterdocent, zakelijk leider binnen de cultuursector en creatief producent. Ze krijgt er veel energie van om op deze manier een zo divers mogelijke week te hebben. De repetitieruimte is haar meest favoriete magische plek, daar kan alles wat je maar kunt bedenken plaats vinden. Samen met de Leediez hoopt ze nieuwe aspecten van die magie te ontdekken en al het absurdisme en fantasie op het podium te laten zien!

ZANGCOACH

Babeth van der Zalm

Mijn naam is Babeth van der Zalm en ik ben de tijdelijke zangcoach van de Leediez. Ik ben heel erg blij dat ik Michelle mag vervangen. De Leediez zijn niet alleen getalenteerd, maar het is ook een feestje om met ze te werken! Allemaal dijken van stemmen die mooi bij elkaar komen bij de samenzang. Een MUST SEE voor iedereen!

ZANGCOACH

Michelle Nijenhuis

Michelle Nijenhuis is afgestudeerd aan het conservatorium in Tilburg. Ze studeerde muziektheater en specialiseerde zich als vocal coach. De helft van de week is Michelle uitvoerend zangeres en actrice en de andere helft zangdocent en vocal coach. Dat ze nu bij de leediez lesgeeft past dus helemaal bij haar. Ze hoopt de Leediez niet alleen voor te bereiden op de voorstelling die komen gaat, maar ook extra zangtechniek mee te geven wat zij de rest van hun zangcarrière kunnen gebruiken.

Eervolle vermelding

REGIE 2022

Elise Huibers

REGIE 2019 - 2022

Sanne Nagtzaam

ZANGCOACH 2011 - 2019

Annemarie Paulusse

SCRIPT & REGIE 2011 - 2017

Marc van Amelsvoort